Direkt från Gamescom kommer lite nytt om F.E.A.R 3, CtrlAltElite var såklart på plats. Vi fick bland annat reda på att Co-op spelar en stor roll i F.E.A.R 3, de två bröderna måste jobba tillsammans för att överleva, även fast ingen är särskilt förtjust i tanken. Spelet utspelar sig nio månader efter föregångaren och har du hängt med i krokarna så vet du att det är dags för Alma att föda.

Slow motion effekterna och allt det andra som gjorde F.E.A.R så speciellt finns kvar. Genom co-op kan du begära hjälp ifrån din vän, att sammarbete är ett måste. Pointman är en utav de karaktärer som specialiserar sig på vapen medans hans bror Paxton kan ta styra människor och öppna gömda dörrar samt hitta hemliga saker som Pointman inte kan medans Pointman tål mer stryk.

Än vet vi inte om spelet kommer ha stöd för tangentbord och mus när det gäller konsol-versionerna. Spelet såg väldigt snyggt ut grafiskt och verkade vara riktigt kul, men våra förhoppningar är inte allt för stora då spelet påminnde lite för mycket om de föregående spelen i serien.

F.E.A.R 3 kommer till PS3, Xbox 360 och PC någon gång under 2011.