Starcraft II snack och mer med Chris Sigaty Lead Producer på Blizzard Entertaiment

Hamsternator:

Det var en hel del tankar som for runt i huvudet under tiden som hissen bar upp oss mot platsen där vi skulle intervjua Chris Sigaty. De flesta tankarna cirkulerade kring det faktum att jag är en supernoob när det handlar om intervjuer och att jag nu skulle intervjua producenten för världens mest kända strategiserie. Jag hade läst och försökt memorera mina frågor så gott jag kunde men när man är riktigt nervös skulle jag inte påstå att det blir lättare att komma ihåg någonting över huvud taget.

Den lilla självsäkerhet jag hade låg i det faktum att jag hade pluggat ”Starcraft”-historia kvällen innan och hade alla karaktärernas namn och berättelser färskt i minnet. Dock var det till slut dags att gå in i det lilla konferensrum där vi skulle ha vår intervju och det är ungefär nu som det sjunker in hos mig att jag ska göra denna intervju. Som tur var är Chris Sigaty en mycket avslappnad person vilket smittade av sig och mig och jag kunde genomföra intervjun utan att skämma bort mig helt.

Seraph :

Tänka sig att jag, lilla obetydliga jag, ska få träffa en så stor man som Chris Sigaty.
Mindboggling…eller ja, ganska nervigt i alla fall.
Jag har inte intervjuat någon förut så det var lite (läs: MYCKET) läskigt att sitta ned med mina kollegor.

Vi spånade lite kvällen innan på vad vi ville fråga och hur vi skulle lägga upp det hela och jag spanade in några intervjuer med Chris av andra, välrenommerade siter runt om the great interwebzz. Det intrycket jag fick av honom var att detta skulle bli en underbar första intervju. Det kändes som att han var tacksam på så sätt att han är van att göra intervjuer och är superbt insatt i vad folk vill veta.

Nervositeten stegrade sig allt eftersom tiden kröp närmare men när vi väl satte oss ned med honom så rann det hela av mig och det rullade på.


CtrlAltElite Interviews Chris Sigaty Del 1


CtrlAltElite Interviews Chris Sigaty Del 2