När den nya 360’n visades på E3 var jag den första som sade ”fin, men jag behöver den inte”. Sen kom releasen och nu sitter jag här som den lättlurade konsument jag är och har precis öppnat och installerat min nya älskling. Vad var det första man märkte när man öppnade lådan tro? Ja det skulle nog vara felstavningen på ”starta här”. Det kanske inte är en felstavning utan det kan vara någons försök att skriva så det låter som en efterbliven dialekt men det betvivlar jag.

Efter att ha lyft ur konsolen får vi se de mycket pedagogiska symbolerna i botten som berättar var vi hittar de olika kablarna och tillbehören. Först tyckte jag att det var en liten rolig detalj men sen började jag fundera på om det finns folk som faktiskt behöver de symbolerna för att hitta alla kablar och tillbehör. När allt var ute ur lådan var det dags att börja få bort plasten. När det var gjort blev det mycket enklare att se hur liten den slimmen faktiskt är dvs ungefär samma storlek som en liten katt.

Efter lite kabeldragning var till slut den lilla raringen på plats i min tv-bänk och efter att ha upptäckt havet av damm kunde jag börja njuta av spelen igen.
Hur fungerar den gentemot de äldre konsolerna kanske ni undrar? Den frågan får vi besvara när jag har kunnat spela lite. Måndagsexemplar FTW!