Tänkte tipsa er som inte hört talas om independent filmen ”Press Start”.
Press Start är en tv-spelkomedi som driver med allt ifrån The Legend of Zelda till Mortal Kombat.
Har man någonsin spelat ett rollspel så känner man igen sig, filmen har nämligen den typiska rollspelsstoryn:
En person måste ut i världen för att rädda sin fridfulla by från den ondska som komma skall. Tillsammans med en Scorpion/Sub-Zero liknande figur och en tjej i robotsuit måste vår hjälte hitta de tre relikerna för att kunna besegra den onde trollkarlen.

Filmen lyckas med små mått åstadkomma mer än vad någon annan tvspels-baserad film någonsin gjort hittills och det gör enligt mig filmen grymt sevärd. Känner du att du tröttnat på dåliga film versioner av dina favorit spel så ge den här filmen en chans! En uppföljare kallad ”Press Start 2 Continiue” kommer ut på DVD någon gång under 2010.

”Why did you let him hit you?”
”It was his turn!”

För mer information om filmen, klicka här!