Ja, så var det då äntligen avklarat. Förmodligen det achievementet som tar längst tid att klara av i WoW. Jag lyckades med det igår! Och priset handlar inte bara om prestige utan innefattar även ett skönt mount. Dags att lägga min gryphon på hyllan(?) och susa fram på en drakrygg istället. Enda minuset jag kan ge är den lila färgen som jag anser bryter lite mot mina rogue-normer. Men man kan inte få allt!

Det var Midsummer som blev mitt sista World Event att klara av. Det är alltså midsommar i Azeroth också och folk dansar kring stångar och leker med eld (har i skrivandets stund ännu inte sett skymten av någon nubbe dock). Väldigt trivsam stämning men tyvärr, enligt mig, kanske den tråkigaste högtiden sett till achievements. För att nå upp till meta-achievementet krävs en ohygglig massa restid. Fram och tillbaka, kors och tvärs. Tar lite bort njutningen, man sitter mest på sitt mount, suckandes och längtar efter autopilot.

Har ni något favorit event förresten? Själv tycker jag julen är fantastiskt lättsam!

Bortsett från jagandet efter eldar att hylla har det blivit väldigt lite speltid för min del det senaste. Mitt sommarjobb tar upp mycket av min tid. Jag hoppas ni har överseende med detta!