Då var det var återigen dags att gå upp lite extra tidigt (Eller ja jag sov 30 min natten innan vi skulle åka)
Det började inte så super bra. Den utsatta tiden på Dreamhacks hemsida var 06.40 men tåget avgick 06.30 från T-Centralen vilket medförde att Konrad missade tåget och tyvärr inte kunde närvara under Dreamhack. (Tur jag tog en tidigare buss in till stan!) Jag och Marcus sätter oss i en kupé tillsammans med tre av Marcus kompisar och börjar prata om Dreamhack.
Det är deras första Dreamhack så jag berättar att dom har något lite extra att se fram emot, jag har närvarat på tre Dreamhack nu och första gången var verkligen lite av en chock. Dom andra två gångerna har inte vart sämre på något sätt men det man tar in och upplever första gången är ju första gången som sagt.

Efter vårt första stopp i Flemmingsberg packar vi upp kameran och tar oss en tur runt tåget. Föra gången var det bra uppstyrt med spel, men denna gång var det ännu fler konsoler som stod på plats. Guitar Hero var tillbaka och drog även nu lika mycket folk som i vintras. Dock verkade BLUR vara det enda spelet som kördes på resterande konsoler. Kul spel förstå mig rätt, men vart var Street Fighter och dom andra spelen? det var mycket mer folk än sist och det var nästa fullt kontant i spelvagnen.

Jag fick även prata lite med dom som jobbade på Dreamhack tåget, men för SJ och SJ Event. Dom var nöjda och jag tror det är en riktig upplevelse att jobba på ett tåg. Jag tror även dom flesta av dom var Gamers :)

Max från Inferno Online var även där och fixade allt som behövdes fixas och jag vill tacka honom för allt han fixande han gjorde, och såg till att alla hade det bra och var nöjda under resans gång. Även SVT’s crew var på tåget och gjorde sitt inslag inför Dreamhack Summer 2010. Mycket trevligt folk var det överallt på tåget och jag tycker det blev mycket lyckat.

Vi ses nästa på Dreamhack Winter 2010.
Men glöm nu inte att filmer kommer komma upp i dagarna även från själva Dreamhack!
/Studio23