Fantastisk, eller hur?

Klockrena previews att vila ögonen på. Jag kan knappt bärga mig tills den dagen jag får flyga över Stormwind och kika ner mot Trade District. Eller bara, efter alla dessa år, få landa uppe på Ironforge och blicka ut över Dun Morogh. Fränt!

Blizzard har släppt lite fler nyheter angående den kommande jordbävningen. Tydligen blir en del features vi fick se när de utannonserade expansionen borttagna. Antingen det eller så blir de ändringar i utförandet. En av sakerna som det blir ändring på är Guild Talents. I Cataclysm är det tänkt att du tillsammans med dina guildkamrater ska kunna ”levla guilden” för att sedan kunna spendera talent points som kommer gynna guilden. Detta har nu Blizzard ändrat till att ni levlar upp eran guild och låser upp förbestämda ”talents”. Det kommer alltså mer liknas vid att gå till din klasstränare än att välja i ett talent tree.

En annan utannonserad feature var ju Paths of the Titans. En feature som skulle vara nära besläktad med det kommande yrket Archaeology och låta dig, genom att följa Titanernas väg, bygga upp tillgång till nya fördelar för din karaktär. Detta har Blizzard nu slopat helt. Personligen tycker jag att det är jättesynd, jag såg verkligen fram emot Paths of the Titans och hur mycket mysig lore man skulle få ta del av. Har förstått att det verkar ha att göra med designproblem och att det är därför Blizzard väljer att lägga ner projektet. Hoppas de kommer på bättre tankar/lösningar!

Överlag dyker det upp mycket nyheter angående Cataclysm för tillfället. Luktar det månne lite beta?