Då var Alla filmer och bilder på plats från ESWC Svenskskvalen på plats. Jag vill tacka alla medverkande, spelare och publik som kom och visade support och kärlek till inte bara spel utan även E-Sporten.

Det hade vart otroligt skoj att se mer folk och mer spelare men vi får hoppas på att nästa ESWC Sweden blir bättre.
Stort tack till Konrad för Fotograferingen och Marcus för Filmningen.
Sen ska vi inte glömma dom andra heller: Dronar som var Quaklive Admin, Molle som hjälpte till med det mesta och sist men absolut inte minst: Andreas ”Shades” Westman, en riktig klippa att ha att göra med, jobba tillsammans med och ha som vän. Kunde inte bett om en bättre samarbetspartner än dig! Stort tack till alla våra sponsorer:

  • Gamecity
  • Activision
  • Kaspersky
  • Capcom
  • Rockstar Energy Drinks
  • Coolermaster
  • Goodgame
  • ExcellentServers
  • Schierbeck Liedner
  • Pan Vision

Vi ses på Dreamhack den 19-22 Juni igen

/CtrlAltElite


Guitar Hero 5


Street Fighter IV


Quakelive