Under solen i Azeroth händer det inte speciellt mycket för tillfället. Däremot händer det en hel del ”bakom kulisserna” på Blizzard. Den mycket efterlängtade betan ligger fortfarande och gömmer sig under en sten, förhoppningsvis bara väntar den på att få komma fram och se dagens ljus. Blizzard säger inte mycket om när (som vanligt) men dem säger dock att vi kommer märka när testningen går live. Så jag och ni behöver inte vara oroliga över att kanske missa spektaklet. Och vilket spektakel sen!

Jag är nyfiken på vad ni, om eller när ni blir utvalda till beta-testningen, ser fram emot mest. Vad är det första ni kommer göra? Vilket ställe vill ni utforska först?

Blizzard har även publicerat en hel del information om det sprillans nya PvP-stället Twin Peaks. Twin Peaks är beläget i Twilight Highlands, en zon som vi får tillträde till först i Cataclysm. Wildhammer Dwarfs och Dragonmaw Orcs kämpar emot varandra i en utdragen kamp om vem som ska få styra Twin Peaks. Som Alliance blir du kallad till att hjälpa dvärgarna medan Horde får slåss sida vid sida med orcerna. Spelsättet liknas mycket vid den klassiska Warsong Gulch. I Twin Peaks skall du, 10 mot 10, slåss om din motståndares flagga. Första sidan som lyckats få tag på tre stycken av motståndarens flaggor går som vinnare ur striden. Bered er på en balansgång mellan anfall och försvar!