I skrivande stund befinner sig CtrlAltElite i Jönköping. För er som inte besökt staden än kan vi varmt rekommendera att spendera några sommardagar i denna otroligt vackra stad med usikt över Vättern. De svenska kvalen inför ESWC hålls i Jönköpings charmigaste internetcafé där Guitar Hero, Street Fighter IV och Quake Live hålls. Här tävlar Sveriges hårdaste killar om plats till världsmästerskapen i Paris, men även de som inte kommer på första plats kammar hem tröstpriser.

För dig som inte befinner dig på plats – sörj ej! Quake Live streamas live och Momentum kommer att kommentera eventet med jämna mellanrum där även gäster får vara med och säga sitt. Livestreamen för att bevaka några av världens tyngsta Quakespelare när de slåss om Sveriges titel och plats till finalen finner du HÄR . För att höra Shades, Studio23, JBird och Koniak samt gäster som: skatan_mila, yagami m.flera klickar du på play nedan (Vi sänder en gång i timmen) Du kan även chatta med momentum gänget och ställa frågor till gästerna

Guitar Hero 5 Startar Nu

Quakelive startar cirka 14.45

Street Fighter IV startar cirka 15.15

Watch live video from teamdruidz on Justin.tv