Min gode vän Simon Norberg Alias FantomenK har nu släppts sin EP för ALLA att ladda ned gratis!

Skivan innehåller följande godbitar:

1. CPU Mood
2. Dischipo
3. The massacre
4. Tiny Tunes
5. Jump up and bounce down
6. The sprites and you

EP’n kan du ladda ner genom att klicka på bilden ovan

Jag lyckades få fatt i vad nu blivit en väldigt upptagen man. Simon berättar lite om sin EP nedan.

Ctrl: Så FantomenK hur känns det att äntligen få ut sin EP? jag vet att det vart på gång under en längre tid.

Simon: Det känns skönt att numera kunna ge ut en länk till folk som frågar efter musik istället för att hänvisa dem till en rad massa olika sajter där jag har mina låtar. Sen är det kul att jag lyckats få samarbete med trevliga personer på netlabeln och min pixelartist till covern och sådär.

Ctrl: Hur har responsen vart hittills?

Simon: Det var bara ett par timmar sedan släppet så hittills har det varit ganska tyst, ett par kommenterar har jag fått men jag hoppas att det ska bli en positiv upplevelse för lyssnarna.

Ctrl: Senast vi talades vid hade du även fått din låt ” The Massacre” använt i Hey Ash what you playing som är ett välkänt internet kortshow och nu har även MTV hört av sig till dig. Kan du berätta mer?

Simon: Ja det är väldigt roligt att få sin musik hörd i någon annans verk, inte minst så lockar det en hel del nya lyssnare. Angående MTV så vet jag väldigt lite, eller hur mycket jag får säga för den delen heller, jag kan säga att skaparen till HAWP bad mig ge mina uppgifter för att ”MTV’s music licensing guy” behövde dom. Vi får vänta och se vad det ger.

Ctrl: Sen får vi ju inte glömma NeoGeo låten, hur var det att jobba tillsammans med Screwattack?

Simon: Jag jobbar mest med Nathan Barnatt, pratar bara prata lite grann med resten av teamet. Men har lite idéer som jag tänkt dela med den sajten snart, men det återstår att se hur intresserade de är utav dem.

Ctrl: Vi önskar dig lycka till och förväntar oss att höra mer från dig inom en snar framtid! har du något du vill säga till dina fans och lyssnare?

Simon: Tack Studio23! Jag hoppas folk laddar ner min EP och jag hoppas att de vill och vågar ge sin kritik så jag kan lära mig mer och utvecklas till en bättre artist.