Inte mycket som hänt i Azeroth på senaste. För min del vill säga. Uppbokat schema och, nu nyligen, en havererad dator har gjort att mina äventyr har stagnerat lite. Men det fina med MMORPG-spel är att det fortsätter hända saker även om jag inte är där.

För tillfället är testning av den nya instansen The Ruby Sanctum i full gång. Ruby Sanctum är en ny 10- och 25-manna instans under Wyrmrest Temple i Dragonblight. Twilightdraken Halion planerar, tillsammans med ett gäng andra drakar, en attack på The Ruby Sanctum. Deras slutgiltiga plan är försöka förinta hela Wyrmrest Accord och bana väg för ni-vet-vems bana upp ur underjorden. Vi kommer känna igen upplägget sen den tidigare instansen under Wyrmrest Temple, Obsidian Sanctum. Halion kommer vara vara den sista bossen, och med sig har han sina tre tjänare. Dock ska harmode-versionen av The Ruby Sanctum inte ha med lämnade bossar att göra utan tydligen fungera på annat vis. Riktigt hur vet vi inte än. Men vi vet helt säkert att det kommer bli kul med nytt content att sätta tänder, dolkar och svärd i.

Som sagt så verkar det som att min stackars dator har checkat ut. Den vill inte riktigt starta upp utan står mest och tuggar. Detta medför ju tyvärr att mina Azeroth-timmar minskar avsevärt. Enda ljuspunkten med problemet är väl att det snart är sommarlov, vilket i mitt fall betyder åter till västkusten och sommarjobb. Summa summarum: mycket mindre raiding för min del. Förhoppningsvis kommer jag kunna spendera en del tid i Azeroth ändå, fast då på min Mac. Den i sin tur lämpar sig tyvärr inte för större saker än casual-spelande. Det är inte så dumt det heller!