Ja herregud. Internet har under natten fullkomligt svämmat över av information och bilder ifrån alphatestningen av Cataclysm. Blizzard verkar inte hålla benhårt på sina restriktioner angående publicering av material. Sen å andra sidan, vad ska dem göra åt det egentligen. All publicitet är ju som känt bra publicitet. Och lite (läs mycket) peppmaterial är aldrig fel så här pre-expansion.

Admin på MMO-Champion, Boubouille, är med i alphatestningen och har verkligen inte legat på latsidan det senaste dygnet. Boubouille har irrat runt i Azeroth och tagit skärmdumpar på i princip allt av värde som finns att hitta. Det är fortfarande mestadels zoner, utan mobs och NPC:er, men det ser fantastiskt ut. Detaljrikedomen, texturerna, vattnet, ja allt ser väldigt fräscht och snyggt ut. Det har även grävts lite bland modellfiler och nu kan man, förutom Deathwings modell, se diverse nya monster och NPC:er. Ta fram popcorn och gotta ner er här!

Blizzard har även släppt lite officiell information om en ny 5-manna instans i Cataclysm. Halls of Origination heter den och är belägen i det mystiska Uldum. Instansen är till för dig när du nått level 85 och kommer husera sju unika bossar, allt inkapslat i ett mäktigt komplex byggt av titaner. Hela instansen verkar ha en skön egyptisk stil över sig med hieroglyfer och gravar. Som i de andra gamla titanbyggnaderna, Uldaman och Ulduar, får vi även i Uldum träffa och hjälpa Brann Bronzebeard. Tydligen vilar Uldum på en mäktig hemlighet som i fel händer kan orsaka katastrof. Sånt gillar inte Brann. Men det gör jag!

Kan även meddela, om någon är nyfiken, att raiden igår gick sådär. Oväntade, sena avsigns medförde att det tyvärr inte blev någon ny HC-kill till samlingen. Men vi ger inte upp. Och jag lyckades norpa åt mig en ny dagger ifrån Rotface. Kul!

Trevlig helg nu, så hörs vi!