I förrgår satte Alphan av Cataclysm igång. Det ”officiella” namnet på hela kalaset är Cataclysm Friends & Family Alpha och är, som namnet lite vagt avslöjar, enbart för vänner och familj till anställda på Blizzard. Alphan är tyvärr strypt med strängda regler kring publicering av material. Enkelt förklarat, om du postar ett screenshot kan du bli stämd. Det har dock inte hindrat någon från att slänga ut en bild med vad som med största sannolikhet föreställer Deathwing. Bilden har susat runt som en oljad blixt på forum och är, vad jag har förstått det som, mer eller mindre bekräftad som äkta. Den verkar vara tagen på någon slags privat server då Deathwing står placerad på vallgravsbron in till Stormwind. Är du rädd för spoilers så ska du inte trycka på den här länken som visar bilden.
Jag kunde faktiskt inte stå emot.

Blizzard håller även sitt löfte om att dagligen lägga upp en ny skärmdump ifrån expansionen. Än så länge har det mestadels varit miljöer. Men jag är glad ändå och det kliar något fruktansvärt i expansionstarmen. Ni som missat bilderna hittar sidan här.

Jag och guilden fortsätter äventyret inne i Icecrown Citadel HC. Med den uppgraderade buffen dröjer det nog inte länge innan Mr.King går i backen. Guilden var inne igår, tyvärr utan min närvaro, och kämpade med Sindragosa. 15% fick de ner henne till, sen var det dags att packa ihop för kvällen. Men vi sitter i alla fall inne på 8 avklarade bossar av 12 möjliga. På torsdag kan vi förhoppningsvis bättra på siffrorna ytterligare.