Häromdagen var jag och guilden, för andra gången, inne i Icecrown Citadel HC. Förra gången vi var inne lyckades vi få ner både benhögen Lord Marrowgar och klara av det helvetiskt tråkiga Gunship Battle. Det gjorde vi även denna gången. Vårt nästa mål för kvällen var Blood-Queen Lana’thel. En riktigt rolig fight som vi var nära att klara förra gången. Inte nog med att man behöver vara på tårna hela tiden för att undvika debuffs eller mötas i mitten, man behöver även ha duktigt med kommunikation. Med en fantastiskt tajt enrage-timer gäller det att hålla huvudet kallt och ”trycka hårt på knapparna” men till slut gick hon i backen till allmänt jubel. Riktigt bra jobbat av alla inblandade och jag får även passa på att gratulera våran GM till guildens första Heroic Armor Token.

Näste man till rakning, trodde vi, var Festergut. Efter ett tags wipe:ande kom vi fram till att lägga honom på is ett tag till och gick istället på hans bror(?) Rotface. Där gick det bättre. Mycket bättre, och även han damp i marken. Klockrent! Lyckad kväll med god utdelning skulle man kunna avrunda. Skall bli väldigt intressant att arbeta sig vidare in och pröva på bossar som väldigt få guilder klarat av. Den som ligger närmast till hands är väl den smått störde Professor Putricide. Imorgon går vi in igen. Förhoppningsvis kommer vi ut med ytterligare ett huvud under armen.

För att byta samtalsämne lite och gotta ner oss i det som komma skall så har Scrolls of Lore varit iväg och besökt Blizzard HQ. Med sig tillbaka fick dem en hel del bilder på ny concept art från Cataclysm. Riktigt kul att se lite nytt ifrån vad som beräknas bli en fantastisk expansion. Själv gillar jag djuphavs-murlocen skarpt. Ni hittar alla bilder här.