Så den stora nyheten som kallades för ett ”Epic Community Event” var alltså en Bioware Bazaar.

Utlottning och auktioner av sprillans datorer, Xbox 360 maskiner, posters och annat smått och gott. Det gäller att samla ihop tokens som man kan få på diverse olika sätt. Registrera dina spel, svara 100% rätt på frågeformulär om Mass Effect, Dragon Age m.m.

Nackdelen? Endast för personer i USA…

Nu vet jag förvisso inte om Bioware planerar att göra något sånt här för deras fans även i Europa, man kan väl alltid hoppas. Men på något sätt så känns det ändå lite som att fansen i Europa får vänta eller kanske inte får något alls.

Det är dock inte första gången tävlingar av dess like går till fans i USA och inte Europa. Självklart är USA en stor nation men småskruttarna här i Europa vill också ha något att leka med.

Kom igen Bioware, vi väntar…