Som ni ser på bilden hade vi…framför allt jag väldigt trevligt på eventet

Skämt å sido Webhallen hade ansträngt sig extra denna gång (Med Anders som programledare i Webhallens God of War III Quiz) Och Anders fick olika krus över sig med diverse hemskheter i. Vad sägs om t ex olja, chili sås, fjädrar mm.?

Tyckte lite synd om Anders men han tog det bra och alla hade kul (vilket är hela poängen med Webhallens Events)
Att dom inte vann på Dataspelsgalan gjorde mig lite förvånad då min personliga åsikt och säkerligen flera ansåg att dom förtjänade det, inte bara som butik och försäljare utan även som ett ställe som anstränger sig extra för att ge sina kunder roliga och bra events.

Kratos var även på besök från Grekland arg som fan. Man hade möjligheten att fota sig med honom på en så kallad ”greenscreen” som ni ser på den översta bilden. och på Event sidan, Det bjöds på läsk, humor och en riktigt bra frågetävling med ganska så svåra frågor tror jag. Dom som deltog kliade sig en hel del i huvudet innan dom svarade.

Carl kom in trea och vann ett signerat exemplar av God of War III Collector’s Edition
Javad kom på andra plats och vann också ett signerat exemplar av God of War III Collector’s Edition
Diaz vann första plats och ett signerat exemplar av god of War III Ultimate Trilogy Edition

Lyckliga vinnare indeed, själv köpte jag spelet och gick hem lycklig!

Vill passa på att be om ursäkt för ljudet i filmen under Gameshowen men det har ni kanske överseende med? ;)

hursomhelst njut av bilderna och filmen så ses vi nästa event!

Tack till:

  • Webhallen
  • Sony
  • Kratos Och Anders (Ni rockade stället killar)
  • All ni som var där