Spelinformation

  • Testad plattform: Xbox 360
  • Utvecklare: Capcom
  • Utgivare: Capcom
  • Genre: Tredjepersonsskjutare
  • Antal spelare: 1-2 Offline | 1-2 Online
  • Finns till: PlayStation 3 | Xbox 360 | Windows
  • Släpps: 2010-03-03

 
Tillsammans med min vän Nusse ger jag mig ännu en gång in i ett DLC till Resident Evil 5. Fast denna gång är det Desperate Escape vi tar oss an.

Till skillnad från Lost in Nightmares är detta ett mer action betonat DLC, och jag trivs som fisken i vattnet. Mer fiender mer action och mer press. Även om ett eller två pussel inte skulle skadat här, känns inte detta som Lost in Nightmares som var mer eller mindre rent pussel DLC. Dock är DLCn’s största brist att det är för kort (precis som det första var). Även om man kan spela om på veteran för att låsa upp alla achievements så känns det lite klent. Det är inte så att dlc’n är dålig men det är väldigt klent att bara få spela ett kapitel, jag förväntade mig iaf tre.

2010_01_na-1-20100120132539_z_s703__0006-00000_bmp_jpgcopy

Men Desperate Escapes ett bättre DLC än vad Lost in Nightmares är, men vill man inte slösa pengar på dessa DLC kan man inhandla Resident Evil 5 Gold Edition som kom ut idag och då får man bägge DLC plus Versus mode för 350 kr. Med tanke på hur mycket du får för den slanten kanske jag inte hade klagat så mycket.

Desperate Escape handlar om Jills historia efter du i main spelet bråkat lite med Whesker, och som direkt efter får hjälp av Josh från BSAA gruppen (Bio-terrorism Security Assessment Alliance) och lite lösa delar från spelets main story knyts ihop här. Josh och Jill blir mer eller mindre två slaktare av oändligt många zombies (känns det som) action fart fyllt och skoj.

Ett DLC för dig som vill ha ut ännu mer action från Resident Evil 5 redan sönderskjutna värld.

 

Resident Evil 5: Desperate Escape DLC

8

Grafik

8

Ljud

8

Spelbarhet

8

Hållbarhet

6