Studio23 om tillställningen: Vart ska man börja?

Sjukt kul att träffa alla från Dice igen, en mycket trevlig tillställning med många nya ansikten och kontakter
Det va riktigt skoj att träffa Christer Engström från press2play och förstås Angelica aka Xboxflickan och deras vänner.

Christian (som är min favorit EA person) var självklart också där. Man kände sig bra bemöt folk var trevliga och jag ser fram emot nästa sådan här fest :)

Att få se och höra röst skådisarna från Bad Comapany serien var också pampigt som fan, jag personligen kände mig grymt stolt över Dice teamets färdiga spel och det känns bra i hjärtat att Sverige producerar så här bra spel. Tack Dice!

Azeriath tycker till: Detta var min första releasefest och vad mer kan jag säga än wow… Extremt roligt att få träffa folket från Dice och EA + många andra inkl Christer Engström. Jag ser verkligen fram emot att få gå på fler releasefester som dessa. Bra jobbat Dice och ett stort grattis till ett riktigt bra spel.

Konrad tycker till: En härlig tillställning med touch av exklusivitet. Bra arrangerat och väldigt trevliga gäster som kunde slappna av samtidigt som business råkade komma in i ett och annat samtal. Jag vill inte låta materialistisk i den mån att påpeka fördelar och brister med arrangemanget, det är egentligen inte här höjden finner sig. Den absolut roligaste aspekten med hela festen var urvalet av vänliga och charmiga människor. Jag kan inget annat än att hålla med mina kollegor och hylla Dice releasefest med en fantastisk atmosfär.