Först och främst: Någon har antingen lyssnat på mig sedan senaste eventet lr så var det bara ren tur?
(Se önskan om att ha med spel producenter på events)

Att få träffa killarna från Dice var lite som en dröm, ja menar här har vi några av dom som sett till att jag spelat bort 1200 timmar av mitt liv på ett spel.

Att höra Gordon van dyke svara på fansen frågor var kul, och det märktes att fansen visste vad dom ville ha, saknade och var nöjda/missnöjda med.
Jag fick även en liten kort intervju med Alan som är en av game designers hos Dice, han har vart med och gjort det första Bad Company och talar varmt om hans upplevelser med att skapa spelen, han är nöjd och detta är hans favorit BF titel av dom alla (so far) Viktor Lundberg som är Level designer för spelet och det förra fick jag även prata en hel del med. Riktigt trevliga hela bunten och jag hoppas vi på CtrlAltElite snart kan komma och hälsa på killarna på deras hemmaplan för att prata mer.

Anders sprang runt och höll koll samt höll i turneringen Webhallen hade. det var så att man hade två minuter på sig att få så många Frags som möjligt på killarna från Dice (Enkelt viskades det bland många) men när det kom till kritan tror jag bestämt rekordet blev 4st Frags, och med tanke på att två minuter inte är sån lång tid och motståndet kunde ju inte vart bättre. Dom här killarna har faktiskt GJORT spelet, bra kämpat av alla tyckte jag och det var riktigt trevlig stämning med skämt och en smula granat kastande.

Även fina priser gav så klart ut till vinnarna av både Frag tävlingen och bäst utklädda soldat.
Konrad tog riktigt grymma bilder, jag fick intervjua en av Dice killarna, och Marcus (våran kameraman) kicked ass!

Tack igen Webhallen det är bara att fortsätta köra eran grej! utan er suger Stockholms spel releaser.

Tack till:

  • Dice
  • Electronic Arts
  • Webhallen
  • Samsung
  • Logitech
  • Alla Gamers/Utklädda och köande

Vi ses nästa event/CtrlAltElite