När Webhallen anordnar Events och Turneringar är det sällan något som blir fel.

Anders, Peter, Ludde och dom andra killarna var på plats som vanligt för att se till att både spelarna och publiken skulle trivas. Som vanligt bjöds det på Coca Cola och grym underhållning, det var flera lag som deltog och det var kul att få prata lite med några av dom.

Invictus var på plats både i Stockholm och i Göteborg  (Jag fick möjligheten att prata med killarna som befann sig i Stockholm) Riktigt trevliga seriösa och målinriktade.

Stockholmslaget bestod av:
Fredric (inzaNe)
Anders (Bingen)
Robin (Rookie)
Miran (Edman)

Invictus är ett lag som spelat i sju år och det märktes att killarna var riktigt duktiga. Tråkigt nog vann dom inte utan kom på tredje plats, men som vi pratade om så tar man alltid med sig lärdomen från matcherna man spelat vare sig man förlorar eller vinner. Räkna med att se mer av killarna i år då dom åker ner till England för att tävla i Modern Warfare 2.

Laget Team Empathy
Oscar (Statix)
Oscar (QuiZi)
Marcus (Lucifer)
Viktor (VirreX)

Som tidigare spelat under Druidz var även på plats och vann hela turneringen, riktigt taggade killar som var självsäkra men på ett bra sätt, dom tog även laget VPro i hand som förlorade mot Empathy.

Det tycker jag visar sports anda och precis hur man ska vara gentemot det förlorande/vinnande laget precis som i vilken sport som helst.

Nu är jag inte den som är mest insatt i E-Sport men jag lär mig så jag hoppas ni har tålamod och inte bränner mig på bål för jag säger eller skriver något fel (kritik är dock välkommet i alla former)

Webhallen själva hade ordnat det riktigt snyggt och som jag skrev senast när Webhallen anordnade event/turnering
är det kul att se att även killarna/tjejerna bakom kassan har intresse för spel och events, det blir inte den känslan att dom bara gör det, utan dom lägger ner sin själ i det vilket jag hoppas fler än jag uppskattar för utan Webhallen har vi inga såna här events och vi har heller inte möjligheten att få sitta ner koppla av bland andra spelare och njuta. Om du då inte räknar andra events på internet cafer (vilket jag inte gör)

Även ett grattis till vinnarna som vann första priset vilket var på  16 tusen kronor i presentkort hos Webhallen och varsitt SteelSeries Siberia v2 headset.

Webhallen tack igen för ett lyckat event och för att ni fortsätter köra på!
Nästa gång får vi se vem som vann Mass Effect 2 konst tävlingen

Tack till:

  • Webhallen crewet
  • Fotograf Konrad
  • Alla lagen som deltog
  • Publiken
  • Marcus Mincer (CtrlAltelite kameraman)
  • Activision
  • Infinity Ward
  • Steelseries

P.s snart kommer även intervjun upp som jag gjorde med team Invictus lagkapten inzaNe!