Det är inte första gången jag träffar Richard Hansson aka ”Louie” Som tävlar pro i Street Fighter IV.

Vi sågs senast i somras under Dreamhack summer som var i Globen Annexet i Stockholm. Rickard är en av Sveriges bästa Street Fighter IV spelare  tillsammans med Skatan_Milla och Yagami (av dom jag känner och känner till).

Rickard är från Göteborg och är 25 år, han spelar gärna som Rufus och sist jag såg honom gör det vann han turneringen som hölls i Globen.

När vi sätter oss ner och pratar, har Rickard inte gått vidare till finalen i Grand Finals som höll under Dreamhack nyligen, men han är inte bitter utan tar det coolt och vi snackar lite mer om Super Street Fighter IV som kommer nästa år, hans favorit karaktär Deejay som han ser fram emot att spela med igen.

Nedan kan ni se intervjun CtrlAltElite gjorde med Rickard ”Louie” Hansson