Medlemmarna:
Rivve
KyoChi
odyx
LINQAN

Team Fnatic som så många andra E-Sport lag tävlar i fler spel en bara ett, och det är Call of Duty Modern Warfare gänget jag träffar, samma gäng som man kunde utmana under Webhallens Modern Warfare 2 event i November månad då spelet hade release.
Killarna i laget är riktigt trevliga och avspända när jag träffar dom på Scandic hotell dagen efter dom vunnit Grand Final i Modern Warfare 2 mot det Danska laget Mates.

Team fnatic vann trots antal missöden som t ex: strul med tider, flytt fram och tillbaka vart matchen skulle spelas samt enligt dom själva ”att dom inte blev hörda angående regler och förslag” lite trist  men dom tog hem segern ändå och det kändes nog bra för killarna eftersom dom inte hunnit spela Modern Warfare 2 mer än tre-fyra kvällar då dom övat.

Takterna sitter nog i blodet sedan det första Modern Warfare.
Conney Sjöberg aka ”KyoCh” verkar ganska trött under intervjun och har en skön softar stil och är lugn när han talar,
lika så Marcus Nilsson aka ”odyx”, men deras avslappnade stil kan ju ha att göra med att dom laddar för festen dom snart ska till :).2

När jag börjar prata om E-Sport i Sverige säger Robin holmen aka ”rivve” lite småsurt att pengarna mer eller mindre alltid blir försenade, och att dom ibland utgått helt för vissa spelare.
Johan Lindqvist aka ”LINQAN” skrattar lite och berättar om en E-Sports hall som det inte blev något av pga fuffens affärer, vi skrattar lite och pratar vidare om vad killarna tyckte om när dom var på Webhallen och spelade samt promotade Modern Warfare 2, alla verkar tycka det var en kul upplevelse.

När jag frågar om Dreamhack tycker allihopa att det är en nice upplevelse, även om dom denna gång inte var här för att spela utan för att tävla.

Cod laget i team Fnatic är verkligen trevliga och jag vill se mer av dom i framtiden, deras Match mot Danskarna Mates var en bra match och om dom fortsätter at tävla i Modern Warfare 2 eller vanliga Modern Warfare återstår att se,
en sak är i alla fall säker: ni kan räkna med att se mer av dom här killarna nästa år.
Och CtrlAltElite kommer göra sitt bästa för att hålla koll på deras spelande

/CtrlAltElite

Nedan kan ni se intervjun CtrlAltElite gjorde med Cod laget från Team Fnatic