Street Fighter IV Grand Finals är bara en halvtimme bort och jag sätter mig ner och passar på att prata med Team Druidz: Andreas ”Shades” Westman och Robin ”iFocus” Skoglund för att snacka om Druidz som team, deras planer för 2010 och hur det gått för dom under turneringarna dom deltagit i denna gång.

Jag träffade Robin i somras under Dreamhack summer som hölls i Globen Annexet, då spelade han och hans lagkamrat Gears Of War 2 och det var första gången jag fick reda på att E-Sport även höll på konsoler vilket självklart gjorde mig mycket glad och förväntansfull för framtidens E-Sport.

Att E-Sport funnits på Pc ganska länge kände jag till, men att de tävlades i både Street Fighter IV, Gears Of War mm. hade jag ingen aning om.

Andreas och Robin är båda två riktigt härliga killar som ser positivt på E-Sportens framtid, dom är dessutom väldigt trevliga och har inga problem att förklara saker för mig som jag inte har någon aning om inom E-Sporten.

Vi pratar lite om Skatan_Milla och Yagami, Yagami som var på g att representera Sverige hade båda killarna höga förhoppningar på, och dom hade rätt, Yagami kom stark trea i Street Fighter IV Grand Finals.

Vi hoppas på ett fortsatt samarbete med Team Druidz 2010 och önskar dom lycka till med fortsatta tävlingar och turneringar.

Vill du veta mer om Team Druidz kan du göra det HÄR

Nedan kan du se intervjun CtrlAltElite gjorde med Robin och Andreas från Team Druidz

/CtrlAltElite