Miguel Bonett är en riktigt trevlig kille och det var ett nöje att intervjua honom och se honom vara programledare för SVT’s satsning på E-Sport och Dreamhack.
Jag träffade Miguel första gången i somras under Dreamhack Summer 2009 som hölls i Globen Annexet, då i samband med Qpad som hade en skoj tävling där längst överlevande på Left 4 Dead vann fina priser (ni kanske minns det från filmerna vi gjorde?)

Miguel är bara 30 år men har hunnit med massvis under sin livstid, bl.a har han varit världsmästare i Counter Strike under alias ”Quick”, han har även medverkat tidigare i tv i program som: 1337 som gick på BigTV där han recenserade spel och pratade om E-Sport och varit med i Mtv’s program Playerz.

Miguel gör även riktigt nice Hiphop/SpokenWord musik och den kan du koll in på hans myspace HÄR

(Starkt rekommenderat och vi på CtrlAltElite önskar dig all lycka till i framtiden Miguel)

Nedan kan ni se intervjun CtrlAltElite gjorde med Miguel från Dreamhack Winter 2009

/CtrlAltElite