http://steelberryclones.files.wordpress.com/2007/11/dreamhack_logo.gif?w=610

https://i1.wp.com/www.dreamhack.se/dhw09/files/dhse/images/kalle_tekken2.jpg?w=610

Sista dagen av Dreamhack Winter 2009!

Vi såg några av dom sjukaste skillsen i Guitar Hero någonsin bevittnat av människan när Rockstar Energy drink  tillsammans med Activision körde igång Guitar Hero 5 Grand Finals, första platsen tog Daniel Karlsson och vann 5000 kr!
Efter det kollade vi in Asus överklocknings tävling där det fanns mycket flytande kväve och tankarna vandrade såklart till Terminator 2 filmen som jag måste se igen.

Tekken 6 hade även sin Grand Final där Boris från Sthlm tog hem första plats och Ryan Hart kom trea, riktigt duktiga killar och det var fy skäms av oss att vi missade det pga missförstånd med tiderna och förseningar :/

Counter Strike körde också sin Grand Final och Spawn som spelar i H2K kom inte ända fram till första plats.
Mer om det kan g00fie berätta om, då jag personligen inte är så insatt i CS scenen.

Min kära vän Ecce gav CtrlAltElite ett outro som passade perfekt in när han munspels beatboxade i en megafon,
Jag vill gärna säga tack till alla i Dreamhack crewet, Patrik och Fredrik Nyström, alla ni som kom till Dreamhack och gjorde upplevelsen så grym, alla som ställt upp på intervjuer mm. speciellt tack till Fragbites Alexandra som var en riktig räddare i nöden när det gällde både laddning av batterier och erbjöds sig att skjutsa hem oss till hotellet när vi var på väg att missa sista bussen, Sj ska även ha ett stort tack för Dreamhack tåget (nästa gång hoppas vi på ett X 2000 tåg dock)

Tro nu inte för guds skull att detta är allt!
NEJ NEJ imorgon kommer vi ta fram alla intervjuerna i två delar, det är ett par stycken så ni kan se fram emot det när ni surfar in imorgon

/CtrlAltElite