Vad hände dag två av tre på Dreamhack?
Jo vi passade på att kolla runt lite mer i dom olika montrarna, till min förvåning fanns skolan Plagroundsquad på plats (ni kanske minns intervjun jag gjorde med Kaj?) hursomhelst hade dom mycket coola grejer att visa upp bl.a programmet Mudbox som man modellerar olika saker i, man fick även prova på själv och leka, och vad jag såg tyckte Tommy att det var svin nice och även g00fie vart grymt imponerad, jag pratade lite med både Kaj och hans kollega Ivar om projekt dom jobbar på samt tittade på spel som elever från skolan hade gjort.

Det var precis lika trevlig stämning på Dreamhack under dag två som det var under den första, Modern Warfare 2 Finalen blev en timme försenad och flyttad för att sedan bli tillbaka flyttad igen (ganska rörigt, men det löste sig)
Svenska Laget Fnatic vann över det Danska laget MATES och jag passade på att prata med Alexander från team Pinglorna som kom trea i turneringen, Alexander berättade och förklarade lite hur matcherna går till och vilka modes som spelas.

Jag fick en stund med Team Druidz Andreas “Shades” Westman och Robin “iFocus” för en intervju om hur 2010 ser ut för dom och hur det hade gått för dom i spelen dom tävlat i, Senare på kvällen var det Street Fighter IV Grand final och jag satte mig ner för att intervjua Leo ”Yagami” som kom på tredje plats i turneringen och var den enda svensken som tog sig vidare till finalen och därmed representerade Sverige i vad som blev en helt galet grym final.

Alla i publiken (CtrlAltElite inräknat) stod upp och skrek, visslade och hejade på Yagami, men i slutändan tog Britten Ryan Hart hem segern efter en otrolig comeback mot Ho Kun Xian från Singapore.
Mer om det kan ni läsa och titta på lite senare ikväll då intervju delen från dag 2 samt Street Fighter IV finalen kommer upp

/CtrlAltElite