Första dagen av världens största data Lan gick mest ut på att ta in stämningen, gå runt kolla läget och testa lite spel.

Det är ju sånt vi gillar på CtrlAltElite så det var inga större problem där :)

G00fie och Tommy testade lite Starcraft och jag gick upp på Rockstars scen och spelade Dj Hero mot en kille som vann,
det var jämt men han tog mig ändå med några tusen (man kan inte alltid vinna)

Sen var det dags att äta lite, för min del blev det en Familjen Dafgård……. helt ok men inget jag hoppar högt över.
Jag hade vid det här laget även druckit på tok för många energi drycker tror jag hade fått i mig 8 st, började känna rysningar över hela kroppen, och då var det ju tur att Chamlers hade Dance Dance revolution vid sitt bås, så jag kunde dansa av mig (trots epic fail dans) hjälpte det lite :)

Vi fick också se några roliga robotar elever från Chalmers Robotförening och det var skoj att se vad dom gjorde även om det var relativt simpla saker (men vad vet jag , jag besitter inte robot eller programmerings kunskaper)

När kvällen började lida mot sitt slut satte vi oss och spelade Left 4 Dead 2 Som Roccat hade satt upp vid Intel båsen, gamla minnen kom tillbaka och hemliga kod ord skreks ut högt, jag och g00fie larvade oss med stekpannor medan tommy hade en stor machetes han sprang runt med (ett lyckat game med andra ord) :)

Sen var det väl inte så mycket mer, vi planerade lite inför Dag 2 med alla intervjuer och finaler som skulle gå av stapeln.

Det kan ni se fram emot att kolla på imorgon om jag hinner bli klar med videoredigeringen, tills dess får ni avnjuta filmen och bilderna från den första dagen CtrlAltElite gick på ett riktigt Dreamhack!

/CtrlAltElite

CtrlAltElite vill tacka:
Dreamhack Crew
Alla utställare
Alla Dreamhackare
Robbin Aka BajAmAjaN för extra bilder