Idag har vi gjort följande: Åkt med Dreamhack tåget och spelat Dj Hero under resans gång, träffat folk från .G.T.F.O TV
som kommit ända vägen från Los Angeles i Kalifornien, vilket verkligen visar hur brett Dreamhack blivit sedan det drog igång.

Efter att ha blivit hårt blåsta av en Taxi chaufför som körde oss cirka 100 meter för 100 kr, varvade vi ner en smula och några av oss fick sig välförtjänt (ni har säkert set bilderna från hotellet) :)
Kick ass hotell med stiiiiiil!, kunde inte bett om mer faktiskt helt perfekt!

Hd Tv, trådlöst internet, tillgång till både bastu och Jacuzzi och trevlig personal, sängarna är dock helt livsfarliga!
somnade nästan av att bara lägga mig i fem minuter.

Efter det var det dags för lite Lunch så vi stack ner till Jensens böffhouse  och åt god mat, tillbaka till hotellet duscha, vila kolla igenom schemat och packa ner kameror mm.

Vi tog Buss 1 mot Huskvarna via Elmia mässan och njöt av det härliga vädret (Inte) det spöregnade och det var ruggigt kallt! :(

Efter typ 20 min letande hittade vi Patrik från Sj Dreamhack tåget som guidade oss rätt och vi fick våra press pass.
Nu var det dags att ta in vad som är Dreamhack.
Oj vart ska jag börja, hade det inte vart för BajaMajaN hade det nog tagit längre tid att se sig runt, det känns som man gått lite i cirklar ett par timmar.

Jag spelade Kaxigt Dj Hero men min trötthet tog överhand och jag förlorade på scenen, tog oss ett smakprov på Energi drinken Rockstar hade på plats (Riktigt god måste jag säga en 8/10)

Vi gick runt och spanade in dom olika montrarna och vilka företag/sponsorer som visade upp sina produkter.
Självklart passade vi på att spela lite och när vi såg Left 4 Dead 2 till Pc spelbart, var det helt kört!’

Till och med Nusse hoppade in i fighten, vi hade verkligen kul,sen vart Tommy galet kissnödig och på väg till toan tvingade vi honom att stanna typ 10 gånger (Evil evil)

det är svårt att beskriva en upplevelse i bara ord och just nu är jag helt slut i huvudet för att sitta å hålla på med bilder, men vi håller er uppdaterade så mycket vi kan.

Imorgon blir det föreläsning med Dice och intervjuer med många av dom olika utställarna.