Det var ett tungt beväpnat event Webhallen hade ordnat, många som jobbade där var utklädda till soldater och det skapade en riktigt sjyst stämning, det var  många som deltog i eventet.
Det var även många på eventet som var utklädda för Cosplay tävlingen och det tyckte vi var riktigt skoj, dessutom var dom snälla nog att posera för vad som kändes som tre tusen bilder och dessutom ställa upp på att bli intervjuade.(Tummen upp för er)
Många fina priser, glada människor och trevlig personal helt enkelt.

Team fnatic (Modern Warfare laget) var på plats och man kunde utmana dom på antingen one on one eller fem mot fem,
Team GK vann alla varsitt Siberian Headset, fler fina priser lottades som sagt ut, bla bäst klädda grupp och bäst klädda individ, bäst klädda gänget vann valfria produkter till antingen Pc, Playstation 3 eller Xbox 360.
Killarna valde varsitt vit Siberian Headset från Steelseries, vilket jag är säker på att dom blir nöjda med eftersom jag själv använder den och vet att den är grymt bra.
Killen som vann bästa klädda individ fick ett presentkort från Webhallen på 1000 kr!
När klockan närmade sig 00.00 var det extremt mycket folk inne på Webhallen och jag kan minnas att sist jag såg såhär många var när GTA IV hade release.
Det är även skoj att höra att killarna på Webhallen gillar CtrlAltElite sidan och våra filmer :)

Jag passade på att byta några ord med team fnatic och vi kom överens om att vi skulle snacka mer under Dreamhack, så det blir en sak att se fram emot med tanke på hur trevliga alla från laget var.
Jag tror verkligen alla som var där hade trevligt.

Man kan inte annat än att älska Webhallens event, och efter det här så längtar jag redan till nästa event (Assassins Creed 2 som blir den 19/11)

Recensionen av spelet är på gång så håll ut och kika på eventet så länge

/CtrlAltElite

CtrlAltElite vill tacka:

Webhallen
Activision
Infinty Ward
Alla ni som var där!

Stort tack till våran nya kameraman/Fotograf Mauricio Zambrano!