Jag anlände till Webhallen halv fem och mötte upp Kidrow som skulle förbi och hämta sitt Dj Hero som han förbokat sedan länge tillbaka, jag hade också tankar att hämta min men först var det jobb som gällde.

Webhallen hade som vanligt ett grymt event och det känns verkligen kul att någon spel affär faktiskt gör det som dom gör för oss spelare, och det märks hur kul även dom som jobbar på Webhallen har det på sina events.

Jag möttes upp av Mauri, Tommy och molle, vid det här laget hade kidrow smugit hem för att spela Dj Hero, men jag klandrar honom inte för det, Tommy var på gott humör som alltid och stod och skämta med mig så det var svårt att filma utan att skaka, molle verkade ganska intresserad av Tekken 6 även om han inte är en stor fan av serien, och muari sprang runt med kameran i högsta hugg och passade även på att testa lite Dj Hero.

När klockan blivit 17.00 var det dags att starta turneringen som hade fina priser.

Efter ungefär fem minuter ser jag ännu ett bekant ansikte, det är min käre vän Fille som dyker upp, snäll som han är har han tagit med sig sin Nikon D 90 kamera som jag får fota med (snacka om kvalitet skillnad jämfört med min fjuttiga Canon kompakt kamera)

Första priset i tävlingen var en snygg Tekken 6 jacka, special Edition av spelet och en T-shirt (Inget dåligt pris helt enkelt)

Vi filmade lite och några matcher var helt sjuka! skillsen folk besitter är helt otroliga, jag må vara helt ok på Street Fighter 4 men Tekken kräver mer minne i form av combos, att trycka fanatiskt på knapparna funkar inte lika bra på ett spel som Tekken.

Jag passade även på att intervjua en av vinnarna; Sakis som vann Jackan Limited Edition och en T-shirt.
Jag  tog mig även ett litet snack med John som jobbar på Webhallen och är en bekant person för säkert fler än mig,
det är alltid trevligt att bli bra bemöt och vad mer kan jag säga än Webhallen does it again, man måste bara ha kärlek för det dom gör, och vi hoppas dom fortsätter med sina events och tävlingar

P.s Vi kommer lotta ut två ex av Tekken 6 T-shirtsen här på bloggen så håll ögonen öppna ;)

/CtrlAltElite

Kameraman: David Meyer, Mauricio Zambrano
Fotograf: David Meyer, Mauricio Zambrano

CtrlAltElite vill tacka:
Webhallen
Namco
Sony
Alla ni som var där på plats