need-for-speed-shift-ep-v2

Då har man lirat Need for Speed: Shift ett tag – och fan vilket bra spel det är. Väldigt välgjort och snygg presentation. Finns mycket att göra i spelet, samla badges, tjäna pengar och köpa bilar, få erfarenhet för att gå upp i nivå och låsa upp nya saker. Även onlineläget funkar väldigt bra, fast det finns inte mycket att göra där som det inte finns i karriärläget.

Presentationen är som sagt sjukt snygg. Menyerna enkla och snygga och bakgrundsmusiken består av ljud från bilar som åker förbi. Att navigera i menyerna är som sagt enkelt, och när man vill kolla sin statistik eller köpa en ny bil går det väldigt enkelt till. Det är sällan någon förvirring – den kommer inte fören man spelar själva spelet, tyvärr.

Förvirringen skapas när man först börjar spela det. Det är mycket som är nytt men lite som förklaras. Det finns en som guidar en igenom saker samt så förklaras lite i laddningstiderna, men det är långt ifrån allting. Med andra ord är inlärningskurvan väldigt hög. När man senare lär sig allting blir spelet väldigt kul och du känner dig verkligen inne i spelet och som en riktig racingförare.

En recension av spelet kommer att dyka upp på playstation-3.se, håll ögonen öppna på bloggen, skriver ett nytt inlägg när den publicerats.