Trots min enorma sömn brist och evigt flängande på möte efter möte så känns det som att dagarna aldrig tar slut!.

Skulle vara grymt skönt att hamna i mer normala sov rytmer! tur att man har psp och DS, varvar snart bowser’s inside story för andra gången, har hunnit spela en hel del tetris till psp vilket jag tycker sådär om.

Knapparna känns inte alls lika sköna som DS versionen och ibland gör inte klossarna som jag vill att dom ska göra, vilket självklart är satans viktigt i ett spel just som Tetris!

Bowsers inside story var minst lika kul andra gången om och jag har hittat nästan allt hemligt i det nu (leker lite stolt) :)

Resterande tid av den här dagen har jag spenderat på live med g00fie och vi har rockat loss på Guitar Hero world tour, mer om det kommer han skriva om.

Jag vet att ni som läser bloggen är mer intresserade av vårat spelande,recensioner än alla nyheter som sidan bombas med,men det har varit väldigt mycket för mig just nu som styr det administrativa, och tommy har sitt jobb som tar upp ganska mycket av hans tid och samma gäller för g00fie.

Vi kommer dock att skärpa oss och leverera mer roligt till er läsare! både denna månad och november har ni massa att se fram emot, förutom det självklara Dreamhack eventet i november kommer det en överraskning redan om någon vecka ;)