Efter att ha lugnat ner mig och känt att jag verkligen inte pallar med mer tekniska missöden, så bestämde jag mig för att ta det lite lugnt, tjänar trots allt inget till att bli arg som ett bi även om jag ofta blir det.

Men det har varit lite för mycket nu, först så börjar våran film kamera vi använder på CtrlAltElite att paja ihop genom att auto zooma hela tiden vilket den naturligtvis inte ska göra, sen nu min xbox 360.

Och tro mig jag satt länge och kollade upp eventuella egna fix på problemet, men jag har faktiskt ingen ork, någon gång är det nog för mig också.

Oroa er dock inte,
jag kommer blogga på som vanligt och så fort jag får möjligheten ska jag se över reparationen av Xboxet tills dess får ni titta på lite bilder under själva tanke processen från arg till fundersam till att ge upp.