CDON.COM gick idag ut med detta meddelandet via mail:
Hej,
Som ni säkert förstår var det ett misstag från vår sida när Spore+Spore Galactic Adventures kvälenl/natten 25/8-26/8 fanns att ladda ner gratis på CDON.COM On Demand. Vi ber om ursäkt för det inträffade och ser över våra rutiner för att säkerställa att liknande incidenter inte händer igen.
Med det ”väldigt förmånliga priset” blev givetvis efterfrågan snabbt extremt hög, vilket orsakade de problem som många har upplevt med långa nedladdningstider, kraschade nedladdningsklienter och icke-utdelade produktnycklar.
De av er som  installerade spelet och registrerade produktnyckeln tidigt på morgonen den 26/8 är att gratulera – spelet kommer även fortsättningsvis att fungera på den dator det installerats. Vi bjuder på detta och hoppas givetvis att det leder till framtida köp på CDON.COM.
Mvh
CDON.COM

Personligen tycker jag att det var ett trevligt mail och starkt av dom att inte hålla på och vara arga på folk som säkerligen utnyttjat detta fel./Go CDON!