Tjena Bullen här!

Det här är min första recension för CtrlAltElite och jag hoppas ni gillar den!
Vi har fått en nice musmatta från Qpad att leka lite med och recensera, nämligen deras HeatoN musmatta.

Den är rätt så stor med sina 43.5 X 36.5cm så storleken är väl det första man lägger märke till.
Och det har väll både sina fördelar och nackdelar att ha en sådan stor matta.

Något väldigt smart som Qpad tänkt på med denna matta är hur den kommer förpackad, är man lite försiktigt när man packar upp den så går det sedan väldigt bra att använda plasthöljet den ligger i som en transportväska när man ska iväg till kompisen och spela eller till ett LAN party

Har provat HeatoN mattan i lite olika spel nu i 5 dagar, och det jag kan säga är ”ME LIKE”
Den var störtskön att ha när jag spelade Battlefield 2 och även lite snabbare spel som Counter Strike Source,
Min Razer Lachesis bara flyger fram över mattan och jag pangar massa headshots, tycker även att min reaktionsförmåga har stigit lite sen jag började använda denna matta.

Det känns behagligt att göra stora drag och svängar över mattan utan att behöva lyfta upp musen och placera den i mitten på mattan igen för mattan tog slut, därav kan man sänka ”sensen” på musen och få ett stabilare aim fast fortfarande kunna göra sina snabba rörelse (det är näst intill omöjligt att hamna utanför mattan)

Har man redan en reko gaming muse så behöver man nog dock inte använda glidzen som följer med mattan, på min mus blev det iaf lite för mycket glid med glidzen så jag skippar dom eftersom mattan redan ger ett så pass bra glid med min mus som den är.

Heaton har verkligen lyckats med denna matta, och jag tror den kommer sälja riktigt bra med sin rediga kvalitet och stilrena design.

Nu skall jag iaf återgå till spelandet med denna sköna matta!

Tack till Qpad för Recensions exemplar

Utgivare: Qpad