Efter att ha jag hade åkt hem och vilat upp mig var det dags för dag 2 av Dreamhack.

Street Fighter 4 turneringen körde igång och dom två finalisterna Yagami och Louie mötes i en stenhård fight där dom tävlande använde karaktärerna: Dhalsim (Yagami) och Rufus (Louie) och det slutade med att Louie vann matchen.

Yagami är för dom som inte vet medlem i E-sport teamet Druidz
Och även hans lag kamrater var där och spelade (tävlade) i bl a Gears of war 2.
Jag tycker det är kul att se lite mer konsol spelande på såna här events.

WCG 2009 Sweden gick av stapeln senare på kvällen och det vinnande laget blev Fnatic, och vi på Ctrlaltelite önskar er grattis! verkligen bra spelat!

Slutplaceringar i WGC 2009 Sweden blev:

1.  Fnatic – till WCG (som fick sin resa betald till WCG i Kina)
2.  H2k – till WCG
3-4.  SK
3-4. Begrip

Och på tal om Counter Strike så passade jag på att prata med 4H killarna som spelar CS

Tjejerna i Kickup båset berättade lite om deras produkter som vi från Ctrlaltelite självklart var tvungna att smaka på (helt ok Energi dryck tyckte vi)

Jag satt mig ner och intervjuade World Of Warcraft Guilden Edge och pratade med Karl och hans mamma Birgitta som är Guild Mastern för Edge, jag tycker det är jätte kul att se föräldrar som engagerar sig i sina barns spelande oavsett plattform.

Bullen fick lära sig hur man spelar World Of Warcraft The Card Game av killarna från Dragon Lair och han tyckte att det var helt ok men inte riktigt helt i hans smak, Bullen föredrar PC framför det mesta här i livet.

När det blev lite tid över passade jag på att testa Final Fantasy XIII  demot som fanns på plats att spela, trots den japanska texten och talet gick det att spela sig igenom demot, jag var mycket imponerad och som stor final fantasy fan ser jag fram emot spelets release 2010 till både Xbox 360 och Playstation 3.

Även det nya Wolfenstein fanns tillgängligt att prova, och det var mycket lovande med riktigt coola vapen, och cool stämning.

Vi har även fina priser som vi fått av Steelseries och Dragon Lair som vi kommer lotta ut i dom kommande månadernas tävling, så håll ögonen öppna!