Spelinformation

 • Testad plattform: Xbox 360
 • Utvecklare: Ubisoft Singapore
 • Utgivare: Ubisoft
 • Genre: Side-scrolling beat’em up
 • Antal spelare: 1 – 4 Offline | 1 – 4 Online
 • Finns till: Playstation 3
 • Släpps: 2009-08-05

 

Ja så var det dags då! COWABUNGA!!!! eller?

Nej inte riktigt såpass kul är det tyvärr. Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles in Time Re-Shelled är alltså en remake på Arkadversionen av Turtles in time och INTE den underbara Super Nintendo versionen, som enligt mig är ungefär 150 gånger bättre, det som kunde blivit en mix av dom bägge två spelen blev istället en remake totalt av arkadversionen d.v.s. ingen Slash, ingen Rat king och framför allt INGEN BRA 16 bits MUSIK!

För musiken suger tyvärr, även om man är en fan av arkad versionen förstår jag inte hur man i sitt friska sinne kan tycka dessa låtar svänger eller ens går att lyssna på, nej jag stängde av ljudet på tv,n direkt och drog på soundtracket från SNES versionen, och i gameplay filmen jag klippt ihop till er valde jag att göra detsamma för att skona era öron.

661_image_1

Turtles kom när jag gick i första klass och var 7 år

Jaha så vad är bra med spelet då? Gameplayen är skoj och att kunna spela 4 st över Xbox live eller Playstation 3 on eller offline gör det till ett givet köp bara det. Och med det menar jag att man får ju spela som sina idoler från sin barndom. Turtles kom när jag gick i första klass och var 7 år. Det var hela 20 år sedan men ändå finner jag mig själv le stort framför tv,n och tycker de fyra turtlarna är minst lika coola nu som då, trots den grafiska remaken och ja dåliga musiken.

Kontrollen i spelet är ok men inte perfekt, den hänger med men känns ändå lite stel på något sätt…. lite långsam sådär men ändå inte, jag tror det är en smak sak men jag upplevde att den var så i alla fall. Spelet består av 9 st banor och är värt dom 800 Microsoft points som egentligen skulle legat på 1200 Microsoft points, men det är på gränsen även för 800.

turtles-in-time1

De fyra turtlarna är minst lika coola nu som då

Men som sagt: Värt att spela för multiplayer delen, mitt tips till dig om du är en sån som tar åt dig mer negativa än positiva jag skrivit i recensionen: stäng av musiken och dra på Turtles in Time soundtracket från SNES versionen när du spelar så kan du i alla fall få uppleva någon form av nostalgi.

Turtles in time Re-Shelled

6

Grafik

7

Ljud

2

Spelbarhet

7

Hållbarhet

6

Plus

 • Turtles
 • 4 spelar Co-op

Minus

 • Ingen själ
 • Avsaknaden av de älskade melodierna