Spelinformation

  • Testad plattform: Xbox 360
  • Utvecklare: Infinity Ward
  • Utgivare: Activision
  • Genre: FPS
  • Antal spelare: 1 Offline | 1 – 18 Online
  • Finns till: Multiformat
  • Släpps: 2007-11-09

 

I väntan på Call Of Duty Modern Warfare 2 tyckte jag att det var mer än passande att dra fram en klassiker som jag anser alla borde spela. Call Of Duty Modern Warfare är ett sånt spel som känns som en riktigt bra action film rakt igenom, från att du startar spelet tills du klarat det. Något såpass ovanligt som detta är ovanligt i spelvärlden (även om det finns jätte många bra spel)

Grafiken i spelet är verkligen snyggt och effekterna runt omkring dig gör spelet mer levande och man få den här känslan jag nämnde tidigare att man spelar en roll i en ”action film”

Multiplayer delen är helt underbar och att spela tillsammans med sina polare är en av dom sjystaste upplevelserna man kan få även idag, att hitta rätt ”perk” till varje situation kräver lite tänkande och belöningarna är många. Att kunna ranka upp med sin gubbe känns riktigt kul lite som Battlefield fast ändå inte alls

call-of-duty-4-modern-warfare-screenshot-4

Ljudet går att beskriva med ett ord: Underbart, dra på 5.1 ljudet om du har det och njut av explosioner, kulor som viner och mäktiga helikopter ljud. Rösterna som dom olika karaktärerna har är verkligen sjukt bra och dialogerna är aldrig larviga

Du får följa med Kapten Price och hans kommando grupp  genom 3 akter som tillsammans innehåller 20 banor (jag räknade in första tränings banan också) Storyn kretsat kring en terrorist som heter Al-asad och hans hot att detonera kärnvapen mot världen, mer än så säger jag inte för detta är ett spel som ska upplevas inte läsas.

15

Så vad väntar du på? iväg med dig och köp spelet NU! NU SA JAG SOLDAT!

 


”Ett mästerverk både i hemmet och på E-Sports scenen?”
Utvecklare: Infinity Ward
Utgivare: Activision
Testad version: Xbox 360 Release: 2007-11-09

Genre: FPS|Action

Antal Spelare: 1-18

Finns till: Mac|Nintendo Wii|Pc|Playstation 3|Xbox 360

Spelet har PEGI-märkningen:

 3_black

Call of Duty 4: Modern Warfare

9

Grafik

9

Ljud

8

Spelbarhet

10

Hållbarhet

10