Japp för er som missat det så kör Dreamhack igång 13 Augusti i Annexet globen följande information finns att hitta på deras Hemsida

CtrlAltElite kommer självklart vara på plats och göra ett stort reportage.

Hoppas vi ses där/Ctrlaltelite

P.s som vanligt går det fin fint att kommentera ider, funderingar och förslag till oss, vi läser allt!

Det blir massor av aktiviteter på DreamHack Stockholm 13-15 Augusti. Missa inte Sveriges WCG-finaler, SM i WoW TCG och filmfestival.

World Cyber Games
Nationellt kval till WCG. Öppna kvalifikationer i Counter-strike 1.6, Trackmania Nations, Warcraft 3, Virtua Fighter 5 DR och Guitar Hero World Tour. Vinnarna får en plats i World Cyber Games i Chengdu, Kina 11-15 November 2009. Vinnarna i CS 1.6 och Trackmania får man även resa och boende betalt.
Läs mer här.

DreamHack Kreativ
DreamHack Kreativ är för dig som gillar att skapa med din dator, musikinstrument, videokamera eller kamera. På DreamHack Stockholm blir det öppna tävlingar i – Freestyle GFX, Music och Wild.
Läs mer här.
Beat em up Sthlm
Det blir massor av beat em up-spel och fightingturneringar på DreamHack Stockholm. Street Fighter IV, Virtua Fighter 5, Marvel vs. Capcom 2, Blazblue och Tekken 5 DR.
Läs mer härFilmfestival
I samarbete med MediaMarkt och Swedish film kommer DreamHack ha filmvisningar på Stockholms-evenemanget, precis som vi haft på våra tidigare evenemang detta år. Team: Anime och action – perfekt att slappa till.
Läs mer här.

Svenskt Mästerskap i WoW Trading Card Game
I år kommer de bästa WoW-spelarna att göra upp om vem som blir Svensk Mästare i TCG på DreamHack Stockholm den 13-15 Augusti. Runt om i Sverige hålls kval till SM och även om du missar dessa så finns ett sista chansen kval på DreamHack fredagen 14 Augusti. Så plocka fram dina kort och finslipa din lek inför den stora finalen!
Läs mer här.
PvP-turnering i World of Warcraft
DreamHack arrangerar turnering i världens mest populära MMORPG-spel, World of Warcraft. Turneringen spelas PvP 3vs3 och har priser till ett värde av dryg 7000 kronor. Vinnarna från det populära för-kvalet Inferno Online, bigger willy, får bekänna färg ännu en gång.
Läs mer här.
Konsol-rad på DreamHack Stockholm
Underbar Spelvärld håller i en Konsol-rad med turnering i Gears of War 2 på DreamHack Stockholm. Ta med egen XBOX360 och lira turnering, umgås och ha kul med andra konsollspelare!
Läs mer här.
Spela turnering i gratisspelen Quake Live & TrackMania
Det blir turnering i både Trackmania (Ladda hem gratis på trackmania.com) och Quake Live (Spela gratis på quakelive.com) – två härliga e-sportspel och med turneringar öppna för alla på DreamHack Stockholm.
Läs mer under E-sportfliken här.
Möt proffsen hos SteelSeries och MediaMarkt
SteelSeries och MediaMarkt presenterar Team fnatic och UGT Smaugy. Möt stjärnorna och ta chans att prova dina färdigheter mot de bästa i världen.
Läs mer här.Boka biljett till DreamHack Stockholm:
Bordsplats 13-15 Augusti 450:-
Dagspass: 50:-

Boka kan ni göra HÄR