Jag minns en av födelsedagar, jag hade fest i det då vanliga öl haket under Liljeholms bron och jag skulle fylla 23, och hade bjudit hit två vänner från England för at fira min födelsedag samt nyårsafton med mig och mina vänner.

Dessa två hade inte varit i Sverige innan så det var säkerligen lika kul för dom som det var för mig, hade lärt känna en av dom genom direct connect back in the days när jag var OP,så vi kände varandra relativt bra.

Hursomhelst så festade vi och hade kul när han plötsligt tar fram ett paket till mig och säger: here you go wanker happy birthday! :)

Jag hade inte förväntat mig något utan tyckte det var kul att dom var här och umgicks, men det e klart en present e ju aldrig fel, han tillägger snabbt: but i think you should go away a bit and open it, hmm tänkte jag kan det vara den där bomben jag önskade mig sen 7års ålder…. jag öppnade paketet och i det låg ett exmplar av World Of Warcraft, ganska coolt tyckte jag, man hade ju hört snacket om det och al hype så jag tänkte: vafan jag testar helt enkelt.

Den första Januari 2006 var det dags att testa spelet, jag satte mig ner och startade vad jag hade hoppats skulle bli en riktigt nice resa.

OJ OJ OJ OJ! va fel jag hade! det första som händer är att min polare som gav mig spelet hade sitt gamla konto vilket jag fick överta och spela på,han berättade även att han hade lagt guld och andra saker i en brevlåda till mig (lät skumt då men fattade fort vad han menade) väl inne i spelet försökte jag samtala med personer men fattade inte att dom flesta var npc’s och självklart inte svarar på skriven chatt…. (som goofie brukar säga and i qute:”jag känner mig så dum”

efter 10 min utforskning kom jag äntligen fram till en person som spelade, jag frågade: do you know where i can buy a potion? han svarade: yeah sure you can take one of my hands for 100gold, hundra guld? det låter bra tyckte jag som inte var insatt i värdet av valutan i spelet, efter att ha köpt 1 jävla potion bad jag om vägbeskivning till närmsta stad han sa genom ”skogen här” 2min senare var jag död och hade tappat lusten att spela world of warcraft.

En vecka senare provade jag med några polare men fastnade aldrig, tycker guild wars e roligare, det är bara min åsikt och jag vet att flera miljoner inte håller med mig, men jag kommer aldrig glömma den där dagen när jag blev lurad på mina pengar och skickades på självmordsuppdrag..