Studio23: personligen är jag  helt galen i såna här rollspel, faktum att man kan spela 4st Co-op älskar jag!
Den här hemma i soffan tiderna med begränsningar är helt ute enligt mig.

Grafiken är fin som ni ser,striderna styr man själv, det är alltså INTE turnbased, utan du springer själv runt med din karaktär och slår eller använder magi.rösterna verkar solida även om vissa av dom ibland har lite ”Gaga Gogo” varning över sig.
Kontrollen var felfri så jag kan inte klaga, har väntat länge på att det här spelet ska släppas i Europa och snart är det dags, närmare bestämt  2009-06-26 alltså i skrivande stund 39dagar kvar

goofie: Studio23 bad mig tanka detta demo. Han vet att jag inte tycker om Final Fantasy stilen. Detta spel hade en annan slags combat system, man fick inte vänta på sin tur det var bara att mörsha på. Spelet påminde mig om en blandning mellan Zelda och Final Fantasy.
Jag tyckte inte alls om spelet och jag tänker inte skaffa det.. nice try studio23 men jag kommer aldrig att gilla såna här spel :)

Mallex:På Studio’s request satte jag mig ner och tankade hem demot på det nyaste spelet i tales serien, Tales of Vesparia. Grafiken hade en levande men ändå tecknad känsla, som de flesta Tales spelen har.
Däremot tyckte jag att det engelska röstskådespeleriet
var horribelt, mycket sämre än i föregångarna.
Striderna var som i tidigare spel ett stort plus, medan
storyn verkade rätt tråkig. Mycket blandade känslor med andra ord.

Icke HD versionen finns att se här