Hmmm Brev paket från Microsoft i Tyskland….hmmmm

är det mjältbrand eller något jag faktiskt fått pga missnöje gentemot Microsoft?

Jag öppnar och tittar efter, man lever ju bara en gång.

Jaha titta här Windows Vista 32bitars va fantastiskt (hoppas jag) inga mer blå skärmar, inge mer tjafs med datorn.

Som ni ser på bilderna under så la jag dom två först bredvid varandra:

och se och häpna! dom är identiska förutom bitsen som skiljer sig, det jag se gjorde var att visa min tacksamhet till vista64 för ett bra samarbete och alla dom gångerna operativ systemet ställt upp för mig när jag verkligen behövt det,

som t ex när jag suttit och redigerat film och Vista vart snäll nog att visa mig den singulära färgen……..BLÅ..

Nåja jag sa min good byes här på bild nr3 och ni hoppas jag innerligt att 32 inte sviker mig för då går jag tillbaka till XP och blir hatisk mot Microsoft ännu en gång….Wish me luck nu skall det formateras!/Studio23