something-broke

64bitar 32bitar etc etc nej nu snackar jag INTE om Tv/Dator spel…

Dessvärre talar jag nu om Microsofts operativ system.. att 64bitars skulle vara såhär dåligt,buggigt och inkompatibelt med i princip allt jag har i min dator är bara rent skamligt!

eftersom jag jobbar med både film, musik och bilder är det inte ens tänkbart att man ska få blåskärmar för att sedan få börja om helt på projekt man suttit med.

Nu tänker ni men hallå save file eller spara som eller backup projektet, och jag håller absolut med er…tyvärr så hinner man ibland inte ens så långt, data går förlorad,hårdvara blir skadad, humör ryker jag är helt enkelt så grovt missnöjd på Vista så det bara inte finns! och det har gått ut över mer än mitt humör nu SKÄRP ER MICROSOFT OR GET HORSECAWKT!

Börjar förstå den här mannen till 100% jag själv kände inte att detta var något jag skulle råka ut för (nu menar jag frustrationen) ok att operativ system strular ibland det är helt ok, men inte att man får 2-4blå skärmar om dagen…Om Windows 7 är bättre återstår att se