studio23: Låt mig börja med att säga: FLER mässor för allmänheten!

jag gillar sånt här, ny teknik,nya produkter mm. det är alltid kul att få höra om nya saker direkt från skaparna, se saker fysiskt och känna på dom.

Det fanns mycket att se och många att prata med, LG visade upp sina nya mina laptops som jag diggade hårt!. Hp, Samsung, NEc och Benq hade riktigt trevliga nya skärmar på väg ut,stilrena snabba och inte så farligt dyra.Qpad hade en Cs tävling som G00fie ställde upp i….gick väl sådär, men just det här med att folk från företagen var på golvet och pratade med oss kändes väldigt bra, alla var trevliga och stämningen var sjukt bra.

Qpad passade även på att visa upp deras nya headset: QH-1339 Professional gaming headset vilket kändes otroligt skönt och hade kristall klart ljud enligt mig som är van att jobba med ljud och spela spel,den må kosta en smula men jag tror nog det är värt varenda krona.

När vi är inne på spel kan jag säga att Samsung hade en ny 3D skärm dom visade upp tillsammans med 3D grafik kort, spelet som var på display och man fick prova var Call of duty Modern Warfare och både G00fie och Tommy testade (jag filmade och fotade) skärmen var otroligt snygg och stilren, hur den fungerade får G00fie och Tommy skriva om.

Sandisk visade upp sina nya minnes kort class(6) som tydligen skulle skriva i 30mbit per sekund vilket var imponerande och dom visade upp att deras minnen är vattentäta vilket var ganska kul att se.Canon och Nikon var också där men jag drogs till Canon direkt då dom hade min dröm kamera på display Canon Eos 5D Mark II, en helt sjuuukt bra kamera vad sägs t ex om 21,1 Megapixel, full HD video i 30frames per sekund samt 3.9 bilder per sekund, priset var desto mindre kul 18-34tusen kr beroende på objektiv osv.

Verbatim hade nya mini hårdiskar på väg samt ett väldigt litet usb minne på 4Gb.Ja vad mer kan jag säga? jo jag och G00fie spelade Street Fighter 4 mot varandra igen det var sjukt kul och spännande mer om det i filmen som kommer.Jag hoppas ni gillar bilderna vi tagit/Studio23


g00fie: Mötte upp grabbarna i mässan då jag var lite sen och var tvungen att vara med tjejen en stund innan hon far iväg och jobbade. anyway, Väl inne var det riktigt mycket folk. Vilket jag blev glad över, ju mer folk desto skönare atmosfär . Alla stora företag fanns där, från Qpad till Microsoft, Sony, Philips, Nikon.. well.. ALLA!

tog lite bilder här och där, på det mest intressanta. När vi hade kommit till hörnan av lokalen hörde vi CS ljud.. pang pang pang ”Terrorist wins”. Av ren känsla börjar man kolla efter vart ljudet kom från. Det var så att QPAD som hade en liten tävling. 10wins gav en musmatta. Fick ställa mig i kön för att köra en provrunda. Kan berätta att det inte gick så bra.

På övervåningen i Gamerzone var det bara spel konsoler man kunde spela. När vi gick mot ps3 och xbox360 sektionen såg vi  singstar ABBA. Jag och studio23 beslutade oss att börja sjunga lite, haha.. det gick nog sådär. Roligt var det iaf :) vi sjöng två stycken låtar.

I Xbox sektionen hitta vi direkt Street Fighter IV. Såklart blev det en rematch mellan mig och studio23 :) huhuhu.. gissa vem som vann? well, i videon som kommer lite senare får ni se ! :)

Man möttes av positiva trevliga människor, produkterna va helt grymma. från skärmar till kameror.

Som Studio23 sa: Fler mässor åt allmänheten!

Samlade bilder från mässan:


och så får vi inte glömma filmen:

[Tack Anton för ännu ett skiiiit bra jobb med filmen!]